Vissza a főoldalra


Bemutatkozás
Könyvelés és számvitel
TB és bérszámfejtés, HR tanácsadás
Marketing menedzsment és kommunikációs tanácsadás
Rendezvényszervezés
Turisztikai tanácsadás
Kapcsolat
About Us

 
Bemutatkozás

Az LR Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2002. áprilisában alakult,
cégünk fő profilja az üzletviteli tanácsadás.

Napjaink élesedő piaci versenyében egyre több vállalat koncentrál fő tevékenységére és bízza a speciális tudást igénylő feladatokat külső szakértőkre. Az erőforrás-kihelyezés (outsourcing) nem egyszerűen költségcsökkentő eszköz, a vállalat versenyképességét is növeli. A külső cégek bevonásával kedvezőbb feltételekkel, hatékonyabban és gyorsabban lebonyolítható funkciók kiszervezésével a vállalat erőforrásainak és energiáinak nagyobb hányadát összpontosíthatja alaptevékenységére, ami által versenyelőnyre tehet szert. Különösen igaz ez a mikro- kis- és középvállalkozások esetében, amelyeknél sokszor a hatékony működés alapfeltétele a különböző típusú támogató tevékenységek kiszervezése.

Erre kínál megoldást cégünk... A szolgáltatóiparban a pénzügyek, az emberi erőforrás gazdálkodás, valamint az értékesítés és marketing területén jelentős gyakorlatra szert tett, magasan képzett és motivált munkatársaink, külsős tanácsadóinkkal és szakmai partnereinkkel együtt komplex gazdasági tanácsadással állnak Ügyfeleink rendelkezésére a stratégiai tervezéstől az
operatív feladatok kivitelezéséig.

Legfontosabb törekvésünk, s egyben cégfilozófiánk, hogy megbízásaink precíz és szakszerű, gyors és rugalmas, Megrendelőink igényeihez igazodó teljesítésével Ügyfeleink bizalmát elnyerjük, és ez által megalapozzuk a kölcsönös előnyökön alapuló hosszú távú együttműködést.

Lepsényi Rita
ügyvezető

ImpresszumJogi nyilatkozat

 


"A siker oly egyszerű.
Tégy jót, jól és jó időben."

(Arnold Glasow)