Az esküvőszervezésről...

Az esküvőszervezésről...
 

Esküvőt tervez, de nem tudja hogyan fogjon hozzá a szervezéshez? Nincs elég ideje?
Nem szeretné, ha az örömteli várakozás napjait a szervezéssel járó stressz beárnyékolná?
A nagy napon kizárólag párjával és a vendégekkel foglalkozna? Egyedi és különleges esküvőt szeretne? Ön megálmodja, mi megvalósítjuk...

Hisszük, hogy minden esküvő egyedi, különleges és megismételhetetlen ünnep, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen.
Esküvőink alapja a bizalom és az empátia, a "közös hullámhossz". Az ifjú pár egyénisége, álmai, elképzelései alapján kialakítjuk az esküvő egyedi koncepcióját, egységes stílus és színvilágát, majd a szervezés során maximális igényességgel és a legapróbb részletek iránti odafigyeléssel megvalósítjuk a terveket.

A szervezés első pillanatától a vendégek búcsúztatásáig ott állunk Ön mellett, és segítünk mindenben: felkutatjuk a legmegfelelőbb szolgáltatókat, időpontot egyeztetünk, megszervezzük a rendezvényhelyszínek bejárását, bemutatjuk a ceremóniamestereket, lehetőséget biztosítunk, hogy élőben is meghallgathassák a zenekarokat, megszervezzük a találkozókat az autókölcsönzőkkel, a fotósokkal és videósokkal, dekoratőrökkel és virágosokkal, előkészítjük a szerződéseket és folyamatosan kontrolláljuk a költségvetést. Az esküvő napján a háttérből irányítjuk a szolgáltatókat és ellenőrizzük, hogy az elképzeléseknek megfelelően alakulnak-e az események.

...s, hogy esküvője valóban ünnep legyen, pihenjen, készüljön fel lélekben is a nagy napra és párjával együtt élje át az esküvői előkészületek minden boldog pillanatát, a szervezést pedig bízza ránk, szolgáltatásainkkal felejthetetlenné varázsoljuk esküvőjét...

Lepsényi Rita
esküvőszervező