Esküvőszervezési árak

Esküvőszervezési árak
 

Először is egy tévhitet szeretnénk eloszlatni: ingyenes esküvőszervezés nem létezik!
Az esküvőszervezés díját, a profi szervező munkáját, szakértelmét vagy a szolgáltatók honorálják az árba beépített jutalékkal, vagy maga az esküvőszervező számít fel szervezési díjat közvetlenül a pár részére.

Mi az utóbbi módszert tartjuk korrektnek, nálunk nincsenek beépített jutalékok, költségek.
Célunk a párok igényeinek legmegfelelőbb, ár / érték arányban legelőnyösebb ajánlatot kínáló, megbízható szolgáltatók felkutatása, ehhez pedig függetlennek kell maradnunk, így nem fogadunk el jutalékot egyetlen szolgáltatótól sem. Kapcsolatrendszerünknek és szakmai rutinunknak köszönhetően a tárgyalások során a legjobb szolgáltatóktól a legkedvezőbb árat alkudjuk ki a pár számára. Díjazásunk az igénybe vett szolgáltatásoktól függ, többféle lehetőséget kínálunk:

Tanácsadás
Ha csak tanácsadásra van szükség, és az esküvőt saját szervezésben oldják meg, akkor lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra is, melynek keretében ötleteket adunk a lebonyolításra és segítünk a pár által kért szolgáltatók kiválasztásában is.

Tanácsadási óradíjunk bruttó 5.000 Ft / óra.

Koordináció az esküvő napján
Az esküvő napján személyes jelenlétünkkel segítjük az esküvő zökkenőmentes lebonyolítását, egész nap a pár előtt járunk és a különböző helyszíneken ellenőrizzük a szolgáltatók munkáját.

A helyszíni jelenlét az esküvő napján teljeskörű esküvőszervezés esetén ingyenes, egyéb esetben bruttó 10.000 Ft / óra minimum 10 óra időtartamra - ez esetben az ár magában foglalja a forgatókönyv elkészítését és az esküvőt megelőző konzultációt is.

Esküvőszervezés
Ha ránk bízza az esküvőszervezés egy részét vagy egészét, akkor személyes találkozás után igényeinek megfelelően személyre szabott ajánlatot adunk.