Esküvői stylist, sminkes, fodrász

Esküvői stylist, sminkes, fodrász
 

Klasszikusan elegáns, bájosan romantikus, vagy különlegesen extravagáns?
Profi stylistunk segít az egyéni stílus megtalálásában, sminkesünk és fodrászunk pedig
a gyakorlatban is megvalósítja az általa elképzelteket...

"A divat változik, a stílus marad." Coco Chanelnek, a divattörténelem egyik legnagyobb ikonjának híres mondását lefordítva: az esküvők világában is mindig új divatok, stílusirányzatok jelennek meg, de ahhoz hogy igazán elegáns legyen a pár megjelenése, meg kell találniuk a hozzájuk illő stílust. Ebben segít az aktuális trendeket ismerő stylistunk, akinek közreműködésével a teljes megjelenés egységessé, harmonikussá válik. Tanácsadásunk a menyasszony és a vőlegyény ruhájának kiválasztásától kezdve a kiegészítőkön át a frizuráig, sminkig és körömápolásig mindenre kiterjed.

A frizura és smink esetében különösen fontos, hogy egész nap tartós legyen, ezért feltétlenül bízzák minőségi és professzionális alapanyagokkal dolgozó szakemberre az elkészítését.
Fodrászaink és kozmetikusaink a nagy napon otthonában készítik el a próbák során korábban kiválasztott menyasszonyi sminket és frizurát. Igény szerint vállalják az örömszülők és a násznép megszépítését is.

...és ami a legfontosabb: az esküvőre való felkészülésben fontos szerep jut a szépítkezésnek,
mely segít a lelki ráhangolódásban is. Már hónapokkal az esküvő időpontja előtt rendszeresen kényeztesse magát könnyű mozgással, szaunázással, napozással, arc- talp- és testmasszázzsal, kozmetikai kezelésekkel, mindennapos bőrápolással, hogy tökéletes formában legyen
élete legszebb napján.