Esküvői különlegességek, show elemek

Esküvői különlegességek, show elemek
 

Szeretnék felejthetetlenné tenni esküvőjüket valami különleges és egyedi ötlettel?
Engedjék szabadon szárnyalni a fantáziájukat! ...vagy engedjenek szabadon szárnyalni varázsos pillangókat, hófehér galambpárt, vagy repülő lámpást, és ne felejtsenek el közben kívánni valami szépet!

Pillangóvarázs lepkeröptetés
A pillangóröptetés a felhőtlen boldogság, a szerelem és a tánc égi szimbóluma.
Szezontól függően elegáns fehér, színes, tarka, vagy apró pettyes lepkéket kínálunk ezekre a különleges alkalmakra. Az ifjú pár tüllel borított, díszes röptetőkosárból a szertartás után
engedi el a pillangókat, miközben akár egy kívánságot is odasúghatnak a lepkéknek.
Az amerikai indián legenda szerint az ifjú pár kívánsága később teljesül...

Galambröptetés
A hófehér galambpár a szerelem, a remény, a béke és a lélek csodálatos jelképe. Mivel a galambok egy életre válaszatanak magunknak párt, így az összetartozást, a hűséget és az örökkévalóságot jelenítik meg, az esküvői galamreptetés az új közös élet kezdetének is szimbóluma. A reptetés kétféle módon történhet: két galamb kézből történő vagy egyszerre több galamb ládából való elengedésével.

Léggömbeső és léggömbfelengedés
Az étteremben a léggömbeső a szabadban pedig a léggömbfelengedés kiválóan alkalmas
az események fénypontjának érzékeltetéséhez. A magasan, hálóban rögzített levegős
léggömbök leengedése remek záróakkordja lehet a menyasszonytáncnak. A hálóban talajhoz rögzített héliumos léggömbök elengedéskor a magasba szállnak és csodálatos színekkel
borítják be az eget.

Kívánságlámpás
Eredete a keleti világban több száz évre nyúlik vissza, a máig élő hagyomány szerint a lámpásokba feleresztéskor belesuttogják a kívánságokat, melyek valóra válnak. A babona szerint a kívánságlámpás felszálltakor az égbe viszi az ifjú párra leselkedő rosszat, betegséget, bánatot, majd amikor fénye kialszik, egy tisztább élet kezdődik el. A sok színes fény égbe emelkedése az esküvő felejthetetlen pillanatává válik a pár és a násznép számára egyaránt. A repülő kívánságlámpás és vízi változata az úszó lámpás több méretben, formában és színben rendelhető.

Tűzijáték
A zenei aláfestéssel kísért, 5-15 perces tűzijáték során a szikraszökőkutak, szikraesők, színes tűzkerekek és csillagbombák, üstökösök és tűzmozsarak robbanása, az égő szívek, monogrammok valamint a görögtűz fellobbanása lenyűgöző látványt nyújt.