Zenekar

Zenekar
 

Az esküvő lelke, a hangulat motorja: a zenekar...
A vacsora finom fogásai, az esküvői torta különleges ízei előbb-utóbb feledésbe merülnek, de a nyitótánc lágy akkordjai, a menyasszonytánc talpalávaló ritmusai sokáig a fülünkben csengenek, és a hajnalig tartó fergeteges bulizás emléke is örökké megmarad...

A kellemes háttérzene, a jazz standardek, a legszebb örökzöld dallamok ideális zenei aláfestést adnak a vacsorának, míg a forró latin ritmusok, a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink legjobb hazai- és külföldi slágerei a táncparkettre csábítanak.
Az általunk ajánlott esküvői zenekarok repertoárja igen színes és sosem maradhat ki belőle az igazi lakodalmas, mulatós zene sem. Igény szerint biztosítunk fellépőket a szertartásra is (énekes, hárfa, fuvola, vonós, stb.).

A zenekar kiválasztásánál az optimális létszám 3-4 fő. Az alapfelállás: énekes, billentyűs, gitáros, ütős hangszerek - képzett és tapasztalt zenészek esetén már ezzel a létszámmal is remek hangulatot tudnak teremteni. Természetesen nagyobb esküvőre 6-8 fős zenekart is hívhatunk,
ezek a zenekarok azonban már jóval magasabb tarifával dolgoznak.
A zenekarok általában saját hang- és fénytechnikát biztosítanak, ezzel garantálják a tökéletes hangzást és a buli sikerét.

A zenekarok hanganyaga demon meghallgatható, műsoruk előzetes időpont egyeztetés után megtekinthető.